top of page

Privacyverklaring
 

Persoonsgegevens die worden verwerkt


Op weg met je hond kan persoonsgegevens over u verwerken doordat u gebruik maakt van de diensten van Op weg met je hond en/of omdat u deze zelf bij het invullen van het contactformulier op de website verstrekt of omdat u zich aanmeldt voor een oriëntatiegesprek. Op weg met je hond kan de volgende persoonsgegevens verwerken via het contactformulier:

  • uw voor- en achternaam

  • uw e-mailadres

  • uw telefoonnummer

  • het probleem waarmee u geholpen wilt worden

Indien u gedragstherapie bij Op weg met je hond volgt, wordt gevraagd om een intakeformulier in te vullen. Via dit intakeformulier verwerkt Op weg met je hond persoonlijke gegevens van u. Via dit intakeformulier worden de volgende gegevens verwerkt:

  • uw voor- en achternaam

  • uw e-mailadres

  • uw telefoonnummer

  • het probleem waarmee u geholpen wilt worden

Waarom Op weg met je hond gegevens nodig heeft


Op weg met je hond verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daarom vraagt.

De adresgegevens moeten op de factuur worden geplaatst om te voldoen aan de regels van de belastingdienst.

Aanvullende informatie over uw hond kunt u vrijwillig invullen op het intakeformulier en zijn bedoeld om de gedragstherapie af te stemmen op uw hond en u.

Hoe lang Op weg met je hond de gegevens bewaart


Op weg met je hond bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen


Op weg met je hond verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen van websitebezoek


Op de website van Op weg met je hond worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Op weg met je hond gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Beveiliging


Op weg met je hond neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat handelen hiermee niet mee in overeenstemming is, vragen we u contact op te nemen met Michel Berendsen via info@opwegmetjehond.nl. Door vertrouwelijke informatie zonder encryptie via e-mail naar ons te versturen, accepteert u het risico dat deze informatie voor derden kenbaar kan worden.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door de Op weg met je hond verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via het contactformulier.

Wijzigingen


Het kan voorkomen dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Alle wijzigingen worden op deze website gepubliceerd.

Laatste wijziging 1-3-2023 

 

bottom of page